Zevende hemel duel (7x7 standjes) (DLX)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 95x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Zevende hemel duel (7x7 standjes) de Luxe Edition

2e uitgebreide druk, 237 p. Groot en zwaar boek, de Luxe A4 uitvoering, Hard cover, 2020

S.Yu.Ustyanov

The book "The Seventh Heaven of the Duel" is a unique collection of miniatures of 100-field drafts. Fascinating and useful ideas for practical play - for all fans of draughts on a board of 100 squares. Big book, de Luxe Edition, A4 format and hard cover.

Het boek "The Seventh Heaven of the Duel" is een unieke verzameling miniaturen van 100-velden dammen. Fascinerende en nuttige ideeën voor praktisch spelen - voor alle fans van dammen op een bord van 100 velden.

S.Yu. Ustyanov

Korte omschrijving: Meer dan 1.000 diagrammen met combinaties in 7x7 standen.

Goed om de rekenvaardigheid te oefenen. 

Short description: More than 1,000 diagrams with combinations in 7x7 positions.

Good to practice calculation skills. 237 pages, bound and hard cover!

Uitgebreide beschrijving Seventh Heaven duel:

Boek "The Seventh Heaven of the Duel", auteur S.Yu. Ustyanov.
 
Het boek begint met een proloog, waarin de auteur in het bijzonder het volgende zegt:
“Beste lezers, ze zijn ook oplossers, dit boek is opgedragen aan de enorme ruimte van honderdcellige miniaturen. Het enige en onwankelbare verschil met andere werken hier is de vereiste voor de bruikbaarheid van damborddiagrammen ...
De auteur bekommerde zich vooral om de belangen van beoefenaars, in een poging de losbandige schoonheid en kennis van beginners te combineren ... "
 
Samenvatting:
Proloog.
Deel I. Woede en helderheid van tactiek: combinaties, in de finale waarvan één wit gekrast blijft, drievoudige meerderheid, “Turkse” slag.
Deel II. Spelstrategie: forceren, gelijkspel.
Deel III. De klassiekers van de toekomst: natuur, 1x1 oppositie, klassieke finales, kruispunt, buitenpost, F. Embden's zelfbelasting, tetanus, vergrendeling.
Deel IV. Neurochirurgie van eindspeloperaties: constructie van loops, studiemanoeuvres met deelname van eenvoudige zwart-wit dammen, complexe studiemanoeuvres in aanwezigheid van zwarte en witte koninginnen.
Deel V. Praktisch optimisme - fantasie: contra-manoeuvres, mechanismen in twee varianten, een zwarte schijf op het pre-dam-veld, miniaturen gemaakt in co-auteurschap.
Epiloog.
 
Het boek bevat 1111 miniaturen gemaakt door de auteur. In de overgrote meerderheid van de gepresenteerde posities zijn 7 schijven van elke kant betrokken bij de oorspronkelijke opstelling.

Het boek "The Seventh Heaven of the Duel" is een unieke verzameling miniaturen. Fascinerende en nuttige ideeën voor praktisch spelen - voor alle fans van dammen op de 100 velden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.