MarktPlaza

Zeilvakantie In Caribische Zee vanuit Puerto Rico

245x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen

Omschrijving

Voor unieke zon en strand zeezeil vakanties in het Caribbische gebied.
We zeilen vanuit Puerto Rico; Vanuit de grootste marina van het hele Caribbische gebied zeilen we heerlijk de zee op, een gebied in dat nog stilte kent en idyllisch mooi is en waar het 't hele jaar door zomer is. De eilanden groep dat bij Puerto rico hoort, heten de Spaanse Maagden Eilanden.

Bewoonde en onbewoonde eilandjes zoals Icacos, Palomino, Vieques en Culebra met het ultiem mooie Culebrita.

Kies uit meerdre opties voor korte of langere zeilreizen in de Spaanse Maagden eilanden. Prachtige stranden, betoverend heldere baaien met schildpadden.. Ga snorkelen en ontdek noig veel meer. of neem een Sup board en paddle naar het starnd, of langs de mangroven. je kunt ook gaan hiken door prachtge natuurgebieden en prachtige vuurtorens.
Plan een bezoek aan een van de mooiste biolumiescent baaien van de wereld. Puerto Rico heeft er 3!! Op eiland Vieques de mooiste! Op dit eiland, Vieques kan je ook gaan paardrijden en in de lokale restaurantjes eten.
Voor ieder wat wils. Onderweg kunnen we zelfs vissen, wie weet verse vis voor de maaltijd!

Naast lokaal varen van eiland naar eiland, van baai naar baai, of rif naar rif en bezoekjes aan land brengen, kan er ook verder weg gezeild worden.

Maak een langere internationale cruise en bezoek meerdere Caribische eilanden (minimaal 2 weken) op deze fantastisch comfortabele en presterende catamaran!
Van alle gemakken voorzien! watermaker, solar energie, ook een generator achter de hand, airconditioning als t nodig is, 3 cabines met eigen badkamer. De hutten hebben een dubbel bed en zijn daarom geschikt voor 2 personen.
We nemen sowieso maximaal 6 gasten mee op deze zeilreizen.

Voor een zeilreis op maat neem contact op!

Niets is standaard! Er is ruim keuze aan voorbeeld reizen op onze site en met elke keuze wordt er naar persoonlijk voorkeur gekeken en de zeilreis uitgestippeld.
Als dit je wat lijkt, neem dan contact op. Met een gezellige chat start wellicht jouw droomreis!

De kapitein is Nederlandse en de eerste maat is geboren en getogen in Puerto Rico.
Aan boord spreken we dus Nederlands, Engels en Spaans. De site is in het Engels geschreven, echter, indien nodig, kies voor Nederlands boven in de balk voor een vertaling uit het Engels.

  •