MarktPlaza

Zeer ruime woning met 5 slaapkamers

142x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zeer ruime woning met 5 slaapkamers

Ref: 821

Zeer ruime woning met 5 slaapkamers net buiten Guardamar del Segura € 185.000

Deze woning beschikt over 5 slaapkamers (4+1) en 3 badkamers. Het is gelegen in de urbanisatie ‘Eden’. Dit is net buiten Guardamar del Segura op ongeveer 2km afstand van het centrum. Het betreft een hoekwoning met meerdere terrassen en een grote kelder voor veel opslagruimte. Een deel van de kelder is omgebouwd tot een kantoor. De rest is nog onbewerkt. Bij binnenkomst van het plot zijn er meerdere terrassen op verschillende hoogtes. Boven de garage is een groot terras met vrij uitzicht over de omgeving. Het terras voor de woning heeft ook een stenen barbecue. Dan is er voor de voordeur nog een overdekt terras. De woonkamer is verdeeld is twee delen, de zithoek en de eethoek. Er is een afgesloten keuken met alle benodigde apparatuur. Ook is er op de begane vloer een toilet / wasruimte.

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers. Eén badkamer is ensuite bij de master bedroom. Deze kamer heeft ook toegang tot een balkon en er zijn twee inbouwkasten. De andere slaapkamers zijn van normaal formaat en hebben geen inbouwkasten. De tweede badkamer heeft een ligbad/douche combinatie. Totaal zijn er in de woning 4 airconditionings en verschillende verwarmingen (elektrisch). De eerste verdieping is ook afgesloten d.m.v glazen deuren. De bovenste verdieping was origineel een groot dakterras. Men heeft het voor het grootste deel dichtgemaakt en er een extra kamer van gemaakt. Er is nog wel een stuk dakterras over om te genieten van de zon.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

Op loopafstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.