Yael Adler - De Huid

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 42x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

320 pagina's

gezondheid, schoonheid en verzorging

Yael Adler (1973) is een Duitse huidspecialiste met een eigen praktijk. Ze is een begenadigd spreker, die vaak optreedt in Duitse en Engelse tv- en radioprogramma's. De huid is haar eerste boek voor een groot publiek. Vóór publicatie is het al een internationale hit (vertaalrechten verkocht aan 15 landen).

Leest als De mooie voedselmachine van Giulia Enders. Vol feiten, inzichten en praktische adviezen.

De huid van Yael Adler staat vol feiten, inzichten en handige adviezen met betrekking tot onze huid.Waarom is douchen bijvoorbeeld beter dan baden? Waarom zweten we als we het warm hebben? Waarom is peeling gevaarlijk? Waarom krijgen we vlekken in onze nek als we onzeker zijn? Hoe werkt sensualiteit? Hoe krijg je glanzend haar? Verraadt je huid echt wat je graag eet en drinkt? Yael Adler is een bekende huidspecialiste die enthousiast en toegankelijk schrijft voor jong en oud. De informatie die ze geeft is wetenschappelijk onderbouwd, heel breed en gericht op de praktijk.

De Duitse arts Yael Adler is gespecialiseerd in de dermatologie en probeert met dit boek de lezer wegwijs te maken in de wereld van ons grootste orgaan, de huid. Aan de hand van heldere beschrijvingen, waarin wordt stilgestaan bij verzorging, voeding, het signaleren van huidkwalen en vele andere aspecten, krijgt de lezer een goed beeld van de functie en het 'onderhoud' van de huid. Hoe ontstaan huidcellen? Welke relatie is er tussen huidziektes en voeding? En welke voorzorgsmaatregelen kun je treffen om je huid zo lang mogelijk gezond te houden? Deze en vele andere vragen worden besproken in dit boek. Door de toegankelijke en deels humoristische schrijfstijl blijft de stof beter hangen bij de lezer. Voor een breed publiek geschreven. Met enkele zwart-wittekeningen en als appendix een overzicht van huismiddeltjes om de huid te verzorgen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.