MarktPlaza

Xsarius Snipe 3, vol automatische satelliet schotel.

4737x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Xsarius Snipe 3

De xsarius snipe 3 is de broer van Snipe 2. Maar is niet te vergelijken.

Met deze schotel hoeft u zelf bijna niets meer te doen dan alleen de schotel aanzetten. Hij zoekt vanzelfd de satelliet op waar u naar wilt kijken. Schakeld u over naar een andere zender op een andere satelliet, dan ziet de snipe 3 het, en schakeld over naar de andere satelliet.

12 zoek transponders.
De snipe 3 beschikt maar liefst over 12 voorgeprogrammeerde zoek frequenties zodat u zeker weet dat hij de satelliet kan vinden. Dat u komt onderweg niet meer voor verrassingen te staan dat de zoek frequentie plotseling gewijzigd is en dat de snipe de satelliet niet meer kan vinden. Mocht het toch gebeuren dat er een wijziging is, dan is het simpel aan te passen met een usb stick-update.

Vergrendeling.
Hij is uitgerust met een uniek vergrendelingssysteem, zodat tijdens het rijden de schotel stevig in de houder ligt.

Auto skew.
Daar de schotel echt alle kanten kan draaien richt de schotel op het sterkste signaal uit. Ongeacht hoe de schotel staat tijdens het uitrichten. Dit noemen ze auto skew.

Koffer.
De snipe 3 wordt geleverd met montage plaat en koffer. U kunt hem ook heel gemakkelijk gebruiken als verplaatsbare schotel. U kunt hem gemakkelijk opruimen in een koffer en bij aankomst zet u hem neer waar hij maar vrij zicht heeft naar het zuiden. Maar u kunt hem ook vast monteren op het dak van de camper,caravn of boot,

Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.

Onderdelen die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen niet retour gestuurd worden.

Met vriendelijke groet,

ADJelectronics

P.a. Bruneel 4
9291jb Kollum
Tel:0511-408476
GSM:06-21673358

Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment

GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.