MarktPlaza

Xsarius Satmeter Plus

122x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Xsarius Satmeter Plus is een professionele digitale satelliet meter met spectrum analyzer en elektronisch kompas. De Xsarius Satmeter Plus helpt u bij het efficient en correct uitrichten van uw satellietschotel. De Satmeter Plus is eenvoudig in gebruik. De ontvangst kwaliteit wordt weergegeven als een numerieke waarde en in een grafiek. Tevens kunt u vrij te ontvangen kanalen bekijken op het 3,5-inch TFT LCD scherm. De digitale satelliet meter is simpel en handig bij het uitrichten van uw schotel. Het enige wat u hoeft te doen is de parameters van de gewenste satelliet in te voeren en u kunt uw schotel uitrichten met de informatie die de Satmeter Plus verstrekt. Door uw schotel accuraat uit te richten bent u gegarandeerd van optimale beeldkwaliteit. Het menu is beschikbaar in diverse talen waaronder Nederlands, Engels, Duits en Frans.
U kunt deze Xsarius Satmeter Plus telefonisch telefonisch bestellen of door te reageren via de mail.
De Xsarius Satmeter Plus kan verzonden worden voor € 5,95
De Xsarius Satmeter Plus wordt geleverd met factuur en garantie.
Voor meer informatie over dit product kunt u ons mailen of bellen.
Met vriendelijke groet,
ADJelectronics
Soensterdijk 3
9293 MD Kollumerpomp
408476
21673358
Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment
GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.