MarktPlaza

Xsarius Satmeter HD Plus

222x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Xsarius Satmeter HD Plus is een digitale satelliet meter met spectrum analyzer en elektronisch kompas. De Xsarius Satmeter HD plus helpt u bij het efficient en correct uitrichten van uw satellietschotel. De Satmeter HD Plus is eenvoudig in gebruik. De ontvangst kwaliteit wordt weergegeven als een nummerieke waarde en in een grafiek. Tevens kunt u vrij te ontvangen kanalen (zowel SD als HD kwaliteit) bekijken op het 3,5-inch TFT LCD scherm. U kunt dus zowel het SD signaal als het HD signaal zeer nauwkeurig meten. Hierdoor bent u ook bij de HD zenders verzekerd van een optimaal uitgerichte schotelinstallatie.

De digitale satelliet meter is handig bij het uitrichten van uw schotel. Het enige wat u hoeft te doen is de parameters van de gewenste satelliet in te voeren en u kunt uw schotel uitrichten met de informatie die de satmeter plus verstrekt. Door uw schotel accuraat uit te richten bent u gegarandeert van optimale beeldkwaliteit.

Het menu is beschikbaar in diverse talen waaronder Nederlands, Engels, Duits en Frans. De Xsarius Satmeter HD Plus beschikt over een aan- en uit schakelaar en kan worden aangesloten op uw televisie met behulp van componenten kabel. Indien de meter aangesloten word op uw televisie fungeert de Satmeter HD Plus als een FTA satelliet ontvanger.

Specificaties
DVB Compliant Volledig DVB compliant
Spectrum Analyzer Ja
Scherm 3,5 Inch TFT LCD scherm
Schermresolutie 320×240
Signaal Optisch en akoestisch
Accuduur 3 uur bij normaal gebruik
Afmeting 9,4 x 15,9 x 5,5 CM
Gewicht 0,5 kg
Satellietmeting BER/CBER/VBER
Ontvangst SD & HD
Software update Middels USB (USB 2.0)
Scan mode Fastscan / Autoscan / TP scan / Blindscan
Azimuth en elevatie ja
DiSEqC 1.0/1.1/1.2
U kunt deze Xsarius Satmeter HD Plus telefonisch telefonisch bestellen of door te reageren via de mail.
De Xsarius Satmeter HD Plus kan verzonden worden voor € 5,95
De Xsarius Satmeter HD Plus wordt geleverd met factuur en garantie.
Voor meer informatie over dit product kunt u ons mailen of bellen.
Met vriendelijke groet,
ADJelectronics
Soensterdijk 3
9293 MD Kollumerpomp
Tel:0511 408476
GSM:06 21673358
Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment
GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.