Snel & simpel, Recepten voor een vegetarische reis.
door Chris en Carolyn Caldicott.
Hardcover, NIEUW boek ! , 20 x 25 cm., 208 pagina's.
World Food Café: een smakelijke vegetarische wereldreis!
Ontdek de lekkerste, meest exotische en vegetarische gerechten ter wereld met dit schitterend kookboek. V
an avocadoshake uit Laos, Syrische ontbijtjes, Chileense bonenstoofpot tot slawraps met gemarineerde tofu en kruiden uit Vietnam.
Alle recepten zijn snel en eenvoudig te maken, waardoor iedereen zich binnen een handomdraai even kan wanen in landen als Japan, Birma, Lapland, Namibië en Cuba. De auteurs Chris & Carolyn Caldicott ontdekten vele nieuwe smaken en manieren van koken op hun reizen.
Elk hoofdstuk begint met informatie over het eten in het betreffende land: de ingrediënten, de gebruiken en de manier waarop de maaltijden worden bereid.
Dan volgen de recepten, met goede en verse producten en met vaak ook het verhaal achter het recept. Vegetarisch koken op de meest lekkere en fantasierijke manier!