MarktPlaza

Woofer 4 inch, bass/midrange

63x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

euke kleine 4 inch kevlar midrange woofer voor leuke projectjes of als vervanger voor defecte woofers. Deze woofer oa goed geschikt als midrange gebruik in kleine line-array systemen of hifi-systemen, maar ook omroepzuilen voor kerken, scholen, bedrijven, etc..

Natuurlijk ook geschikt voor zelfbouw van een mini array luidspreker met deze kleine maar krachtige woofer. Stel je een array luidspreker voor van 4 van deze woofers en een leuke tweeter in een smalle zuil. Daaronder bouw je daarna een leuke sub en je hebt een super compact mini vertical-array systeem voor eigen gebruik. Er zjn meerdere van deze leuke woofertjes beschikbaar. Er is geen verdere informatie beschikbaar, behalve onderstaande gegevens.

Impedantie is 8 Ohm.
Afmetingen: 40 x 103 x 103mm.

Bieden mag.

Verzendkosten zijn voor de koper. Je mag bellen, mailen of via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties en zie een compleet overzicht van wat ik te koop aanbied. Je ziet vast nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.