MarktPlaza

Windrider 17

51x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Sportieve Windrider 17 trimaran met trailer en BBM
Deze zeer sportieve Windrider 17 trimaran zeilboot is én makkelijk in bediening én erg sportief. Bij lichte wind al snelheid over de 12 knopen mogelijk. 20,6 knopen is ons persoonlijk record! De trimaran zeilboot is voorzien van 2 stoelen en kan vanuit de achterste cockpit volledig bediend worden. Tussen de rompen zijn trampolines gespannen waarop je tijdens het zeilen kan zitten of staan voor een optimale gewichtsverdeling.
De romp is van onverwoestbaar kunststof (zelfde materiaal als raftkayaks) en is vrij van grote beschadegingen.
Door de geringe diepgang is varen op laag water geen enkel probleem en kunt u zo het strand op varen!
Zeilen zijn in goede conditie (2 seizoenen recreatief gebruikt) echter is het reacher zeildoek aan het einde van dit seizoen gescheurd. We hebben gewacht met het aanschaffen van een nieuw zeil zodat u het nieuwe zeil naar wens kan laten maken.
De boot is zeer makkelijk te traileren. Vakanties in heel Europa zijn daardoor binnen handbereik. Wij hebben zelf een droge ligplaats op de jachthaven en halen na elke zeiltocht de boot uit het water. Dit duurt misschien 5 minuten en het te water laten neemt ongeveer net zolang in beslag. Voor vervoer van de boot moet de boot afgetuigd worden en dat duurt circa 20 minuten. Natte ligplaats is uiteraard ook mogelijk.
Kenmerken:
Boottype - Winrider 17 trimaran
Romp - Rotomolded Polyethyleen
L x B x D - 6,10m x 3,4m x (0,46m)
Waterverplaatsing - 145kg
Masthoogte - 7,3 m
Werf - Windrider USA
Zeilen:
Grootzeil - 1x Doorgelat grootzeil (9m2) origineel
Voorzeil - 1x Fok (4m2) rolinstallatie
Reacher - 1x (8m2) rolinstallatie
Alle zeilen zijn voorzien van beschermhoezen
Overig:
Trailer - Harbeck 2016
Reacherkit (origineel) met carbon boegspriet
Buitenboordmotor - 2,5pk Suzuki langstaart incl. motorsteun
Optie handbesturing
Optie vinyl coverset
Optie hardcoverset
Optie bagagenet in de punt
Bekabeling aanwezig voor zonnepaneel
Zonnepaneel
Accu
Bootkompas (Plastimo offshore 75)
Twee zitstoelen
Harken beslag
Hengelsteunen
Opbergluik
Stuur een bericht als u de boot wenst te bezichtigen! Inruil van motor, auto of andere boot bespreekbaar.
Tekst fabrikant:
WindRider 17 Met deze Trimaran bewijst WindRider opnieuw dat de naam WindRider synoniem is met gemakkelijk, snel en veilig zeilen. Omslaan is vrijwel uitgesloten en dankzij de voetbesturing vanuit de comfortabele cockpit is het bedienen van de schoten kinderspel. Telescopische beams garanderen een eenvoudige en snelle opbouw van deze boot. Vanaf de trailer binnen 20 minuten in het water en zeilklaar, en alles kan door 1 persoon gedaan worden dankzij de speciaal ontworpen trailer.
Jong en oud zullen de stabiliteit en veiligheid van deze boot geweldig vinden en dankzij de ruime hoofdromp biedt de WindRider 17 plaats aan drie personen in de hoofdromp en een aantal op de trampolines.
Dankzij de fok met rolreef installatie heeft de WindRider 17 met zijn draaibare mast en volledig doorgelat zeil een buitengewoon snelheidspotentieel om tegemoet te komen aan de eisen van elke doorgewinterde wedstrijdzeiler. En met de optionele reacher geinstalleerd zijn snelheden haalbaar tot 20 knopen!
De WindRider 17 heeft net als de andere WindRider trimarans polyethylene rompen verbonden door hoogwaardig aluminium beams. Alle beslag is van de hoogste kwaliteit. Dat tezamen zorgt ervoor dat de WindRider 17 praktisch onverwoestbaar is en vrijwel onderhoudsvrij.
Extra gegevens:
Merk: Windrider
Bouwjaar: 2014
Lengte: 6.1 meter
Breedte: 3.4 meter
Diepgang: 0.46 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Onbekend
Doorvaarthoogte: 7.5
Merk motor: Honda
Type motor: 2.5
Bouwjaar motor: 2013
Vermogen: 2.5
Lenspomop: aanwezig
Anker: aanwezig