MarktPlaza

Windows Xp Voor Moeders + Cd-Rom

182x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Windows Xp Voor Moeders + Cd-Rom in nieuwstaat.
Opbouw van het boek
Het boek bestaat uit hoofdstukken die u ieder afzonderlijk in een half uur kunt doorwerken. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met praktische computertips en tips speciaal voor moeders.
Inhoud
De computer is in veel gezinnen een vanzelfsprekend onderdeel van de inventaris geworden. Dit boek is speciaal geschreven voor moeders die de gezinscomputer moeten onderhouden en de PC voor hen zelf en voor de kinderen optimaal willen inrichten.
E-mail en MSN Messenger worden in veel gezinnen al dagelijks gebruikt om te communiceren met vrienden en familie. Daarnaast worden deze programma's gebruikt voor het uitwisselen van foto's, filmpjes en documenten. Internet is inmiddels een veel geraadpleegde bron van informatie en ook het online winkelen en het boeken van vakanties wordt steeds populairder. In dit boek leest u hoe u en uw gezinsleden op een leuke, maar ook veilige manier van deze mogelijkheden gebruik kunnen maken.
Ook andere veel gebruikte mogelijkheden van Windows XP worden uitgelegd zoals het branden van cd's en eenvoudige fotobewerking en afdrukken van foto's. U leest hoe u programma's installeert en de-installeert. Daarnaast leest u hoe u uw computer kunt beveiligen en wachtwoorden kunt instellen zodat u uw kinderen zonder angst voor schade op de computer kunt laten werken. Ook het oplossen van problemen met uw computer komt aan de orde.
In dit boek worden de volgende onderwerpen behandeld:
- doe meer met e-mail
- e-mailaccounts en adresboek
- veilig internetten
- gericht zoeken van informatie
- chatten met MSN Messenger
- foto's bewerken en afdrukken
- cd's branden
- uw computer beheren en onderhouden
- wachtwoorden en gebruikersaccounts instellen
- installeren en de-installeren van programma's
- uw systeem herstellen bij problemen
- back-ups maken van belangrijke gegevens.
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.