MarktPlaza

William Lashner - Meineed

89x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

William Lashner - Meineed
Hardcover met omslag
Niets is gevaarlijke dan een onwillige getuige, en een eerlijke
advocaat ...
Victor Carl is een ambitieuze, jonge advocaat uit Philadelphia die weet wat hij wil. Maar hij kan nauwelijks zijn rekeningen betalen en is hard op weg een cynische loser te worden. Een verzoek om hulpvan zijn deftige collega en rainmaker William Prescott III komt dan ook als een geschenk uit de hemel. Het gaat om een spoed-zaak: de verdediging van Jimmy Moore, een populaire plaatselijke politicus die moet terechtstaan wegens afpersing, chantage en mogelijk moord.
Natuurlijk grijpt Victor deze spectaculaire zaak met beide handen aan, ook al moet hij beloven de gehele verdedigingsstartegie aan de briljante Prescott over te laten. Zo betreedt Victor Carl een wereld waar hij altijd van heeft gedroomd; een wereld van onge-limiteerde rijkdom en macht - maar ook van ongekende erotiek. Want Veronica Ashland, de sexy maitresse van de politicus, blijkt in hem geinteresseerd te zijn. Carl valt als een blok voor haar.
Pas wanneer hij in acuut levensgevaar verkeert, begint het hem te dagen dat hij in een faustische nachtmerrie is beland ...