MarktPlaza

Wilgen tenen schutting en/of poort Handgevlochten binnen 1 dag geplaatst

29x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Kent u de wilgentenen schutting? Deze wordt gevlochten met speciaal voor deze toepassing gekweekte wilgentakken. Onze takken worden door onze teler nog steeds op de oud hollandse manier met de hand gekapt. Dat is uniek ! Veelal gaat dat tegenwoordig machinaal en dan zit er geen schuine kant aan de takken. Maar bij onze takken dus wel. En dat maakt de afwerking van de schutting nog mooier. 

Het vlechtseizoen is net van start gegaan maar wij hebben nog enkele dagen beschikbaar in onze agenda. 

Deze schutting is een verrijking van uw tuin en wij vlechten deze geheel met de hand bij u in de tuin op exact het gewenste formaat. 

Maar wij plaatsen niet alleen wilgentenen schuttingen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de plaatsing van een mooie zwarte planken schutting. Deze schutting laat zich ook mooi combineren met de wilgentenen schutting.

Tevens plaatsen wij prachtige hardhouten beschoeiingen. 

Bent u geinteresseerd in de wilgentenen schutting? Neem dan een kijkje op onze website. Daar vind u naast heel veel informatie foto's in ons fotoboek, leest u recensies van klanten die een schutting door ons hebben laten plaatsen en kunt u met enkele muisklikken een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen die wij u nog dezelfde dag mailen. 

Heeft u interesesse in de zwarte planken schutting of beschoeiing neem dan even contact met ons op. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0638582590 (vanuit Belgie +31638582590) 

Per email: www.wilgentenenwschuttingen.com

Wij horen graag van u. 

Vriendelijke groet, 

BoBouw

Bob