WILD - nieuwe recepten voor alle seizoenen
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Ophalen of verzenden
Omschrijving
Joyce Huisman
Zeer fraaie hardcover in nieuwstaat.
19,5 x 24 cm., 206 pagina's.
- voorwoord
- over wild en wild eten
wildkalender - braadtijden - groot wild - klein wild - wild kiezen - wild eten
- basisrecepten
oventemperaturen
- wildrecepten lente en zomer
- wildrecepten herfst en winter
- wijn en smaakcombinaties
wild en wildzwijn - wijne wild - smaakcombinaties
- bijgerechten
- sauzen en smaakmakers
- desserts
- wild eten in de Achterhoek
- adressen, register.
Een geheel nieuwe editie van het succesvolle boek over wild en wild eten.
Van 23 wildrestaurants in de Achterhoek de beste recepten voor hert, ree, wild zwijn, fazant, eend, patrijs, grouse, gans, duif, haas en konijn.
Een mix van zowel traditionele als nieuwe, verrassend lichte gerechten.
Recepten zonder ingewikkelde kooktechnieken, zodat ze voor iedereen haalbaar zijn.
Met achterin meer informatie over de Achterhoek, een overzichtskaart en de adressen van alle in het boek vermelde wildrestaurants.