MarktPlaza

Wijnatlas - Johnson en Robinson

149x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hugh Johnson en Jancis Robinson
DE WIJNATLAS, derde druk, vijfde editie, geheel herzien.
Zeer fraaie uitvoering, splinternieuwstaat,
hardcover, wijnrood met goudkleurige opdruk,
met omslag.
352 pagina's.
De Wijnatlas is al jaren het standaardwerk voor de echte wijnliefhebber. Deze herziene, zesde editie beschrijft in prachtige kaarten de ontwikkelingen van de laatste zes jaar in nieuwe en traditionele wijngebieden, zoals Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland, maar ook Oostenrijk, de Douro en Sicilië.

Deze schitterende atlas werd geschreven door twee zeer gerenommeerde wijnschrijvers en heeft een aantal unieke kwaliteiten:
– 200 gedetailleerde kaarten van oude en nieuwe wijngebieden;
– prettig leesbare informatie;
– verhelderende foto’s, illustraties, tekeningen en wijnetiketten.
Het beroemdste wijnboek ter wereld is grondig herzien. Zoals gebruikelijk is het een schitterend uitgevoerd werk, boordevol informatie; het is zowel gericht op de belangstellende consument als op de deskundige. De kaarten zijn opnieuw getekend en zijn duidelijker dan ooit. Het zijn er inmiddels 148. Het gaat niet alleen om een atlas. Ook alle andere belangrijke aspecten van wijn komen aan bod, verspreid in verschillende hoofdstukken. Veel van deze teksten zijn volkomen gewijzigd. Alles is makkelijk te vinden via uitgebreide kaart- en tekstregisters. Top-wijnauteur Hugh Johnson heeft het boek deze keer niet alleen geschreven. Hij kreeg gezelschap van Jancis Robinson, bekend van haar gelauwerde boeken en van de Britse televisie. Een heel deskundig koppel. Er is nu extra aandacht besteed aan landen die de laatste jaren sterk zijn doorgebroken op de wereldmarkt zoals Chili, Spanje, Portugal en Zuid-Afrika. Van de atlas zijn sinds de eerste editie in 1971 miljoenen exemplaren verkocht, vertaald in 14 talen.