MarktPlaza

Wij bieden gunstige groothandelsprijzen Stik Heets Iqos-sticks

714x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Wij bieden gunstige groothandelsprijzen voor Stik Heets Iqos-sticks. Ons bedrijf is actief in de groothandel van producten en daarom garanderen wij sticks van hoge kwaliteit. Wij waarderen onze vaste klanten en maken gunstige kortingen op Heets Iqos. Een compleet assortiment, aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit - dit alles ontvangt u gegarandeerd wanneer u onze klant wordt.
Prijs: van 500 blokken - $ 8 voor een blok, van 1000 blokken - $ 7 voor een blok, van 5000 blokken - $ 6 voor een blok.

Het assortiment van Tastes Stik Heets Iqos zal elke klant verrassen:
Heets Silver Selection is een eenvoudige mix van geselecteerde tabaksmixaroma's.
Heets Bronze Label - Dit is een nieuwe mix waarin de tabakssmaak subtiel wordt gecombineerd met tonen van cacao en gedroogd fruit.
Styles Heets Purple Label is een gedurfde combinatie van een onvergetelijke smaak en een rijk aroma, zelfs voor de meest veeleisende kenners.
Tabakstick Heets voor IQOS Parliament Amber Label is een interessante combinatie van strikte klassiekers, waarbij tinten van gerelateerde thema's worden toegevoegd aan de scherpe tabaksbasis.
Heets Green Zing is een echte lentegeur die je meteen voelt, nauwelijks het openen van de verpakking.
Heets Turquoise Label is een zeer eenvoudige maar win-win combinatie van koele mentholtonen, uitgesproken onder de krachtige tabaksbasis.
Heets voor IQOS Parliament Yellow Label - Yellow Label combineert het aroma van een geselecteerde tabaksmix met licht kruidige tonen die alle liefhebbers van kwaliteitstabak zullen aanspreken.
Contact telefoon
+380941289494 Telefoon
+447384477896 Telegram, Watsapp, Viber
Volledig assortiment http://stickheets.com/
Video https://youtu.be/PqIbCsKVUCg