MarktPlaza

Whaly 270

103x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De roeiboten, motorboten en sloepen van Whaly zorgen voor optimaal vaarplezier door de vormgeving en onderhoudsarme materialen die worden gebruikt. Whaly is voor 100% een Nederlands product. Boten tot 5 meter voor alle toepassingen, ontworpen en geproduceerd in Nederland Waterland!
De boten van Whaly kenmerken zicht door hun functionele indeling, stabiliteit en goede vaareigenschappen. De boten zijn gemaakt van slagvast polyethyleen kunststof en daardoor eenvoudig in gebruik het hele jaar door in vele weersomstandigheden.
Materiaal en veiligheid
De Whaly boten zijn gemaakt van lineair polyethyleen. Deze oersterke kunststofsoort is slagvast en vraagt weinig onderhoud. De boten kunnen in alle seizoenen buiten blijven en zijn met behulp van een hogedrukspuit gemakkelijk te reinigen. Mocht er zich een beschadiging voordoen, dan is het mogelijk deze te repareren. Een ideaal product voor gebruik in de vrije tijd en bij werkzaamheden.
Een groot voordeel van polyethyleen is het hoge drijfvermogen. Polyethyleen is lichter dan water. Hierdoor blijven de boten goed drijven, ook bij hevige regenval en eventuele schade. Een veilig idee bij gebruik door kinderen of als (reddings)boot bij werkzaamheden.
Alle modellen zijn dubbelwandig uitgevoerd. Dit betekent dat de romp van de boot uit een binnenschaal en buitenschaal bestaat. Tussen deze twee schalen zit lucht (Alle R-modellen zijn voorzien van schuim tussen de schalen) voor optimaal drijfvermogen. De boten worden geproduceerd door middel van de productiemethode rotatiemolding . Dit houdt in dat de boten rond gegoten worden en de binnen en buitenschaal niet los kunnen scheuren van elkaar. Deze vormgeving en productiemethode onderstrepen de veiligheid van de Whaly boten.Kleur anders dan standaard (cappucino, oranje, geel, groen, zwart of wit) + € 100
Extra gegevens:
Merk: Whaly
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: Akkrum
Lengte: 2.7 meter
Breedte: 1.5 meter
Conditie: Nieuw