MarktPlaza

Whaly 210

109x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een “onverwoestbare” zeer stabiele roeiboot, bijboot, visboot, werkboot etc. De Whaly 210 vaart prima met een elektromotor of benzinemotor, maar ook om te roeien voldoet de Whaly 210 uitstekend. U kunt met een gerust hart uw kinderen met de Whaly 210 het water opsturen.
Whaly boten zijn volledig dubbelwandig kunststof (PE) boten uit één geheel, die geproduceerd worden d.m.v. rotomoulding(rotatiegieten). 100% recyclable.
Het ontwerp, de productiemethode en het slagvaste, hoogwaardige polyethyleen kunststof vormen de basis voor de oersterke, vrijwel onzinkbaar, onverwoestbare, en onderhoudsvriendelijke boten met veel binnenruimte, veiligheid en stabiliteit.
Door deze eigenschappen zijn de Whaly boten voor vele toepassingen inzetbaar, o.a. als: pleziervaart, werkboot, bijboot, roeiboot, reddingsboot, voor de sportvisser, etc.
Kortom: een doordacht ontwerp met het accent op stabiliteit, veiligheid, veel binnenruimte en buitengewone vaareigenschappen.Kleurstelling
De Whaly 210 is leverbaar in vele kleuren. De basiskleuren waaruit u kan kiezen zijn licht grijs, donker grijs, blauw en rood. Deze kleuren zijn uit voorraad leverbaar.
Tegen een meerprijs van € 100,- incl. Btw is de Whaly 210 leverbaar in de kleuren wit, geel, zwart, donker groen of cappucino. Als uw voorkeur uit gaat naar deze kleuren neemt u dan contact op via het contactformulier of per telefoon op 0566-651383 om uw bestelling te plaatsen.Alle Whaly boten worden geleverd met een fabrieksgarantie van 36 maanden op materiaal- en constructiefouten van de romp. De garantie heeft betrekking op eventuele verkleuring, scheuren of breken van het materiaal van de romp van de boot bij normaal gebruik. Geleverde accessoires, zoals onderdelen van het roeisysteem, spiegelplaten, stuursystemen, etc. kennen een fabrieksgarantie van 12 maanden.
Extra gegevens:
Merk: Whaly
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: Akkrum
Lengte: 2.1 meter
Breedte: 1.16 meter
Conditie: Nieuw