MarktPlaza

Werkt de VNT-turbo van uw Skoda niet meer?

40x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Turbo stuk?
Problemen met de turbo-druk regeling? Auto gaat in noodloop? "Auto wil niet meer trekken?"Geeft het motormanagement als storing "inlaatspruitstukdruk regeling boven grenswaarde" (foutcode 00575) of een andere storing die wijst op een verkeerde druk in het inlaatspruitstuk?
Wij repareren de VNT-turbo (Variabele turbo met vacuĆ¼m-aansluiting) en doen een aanpassing binnen in de turbo zodat er geen melding meer verschijnt dat de turbodruk onjuist is en de auto in de noodloop gaat. Na de reparatie voldoet de turbo weer aan de fabrieksnormen. Als u de turbo naar ons opstuurt wordt hij in 99% van de gevallen de zelfde dag van aankomst nog gerepareerd en indien mogelijk dezelfde dag terug gestuurd. U kunt ook de turbo komen brengen, u kunt alleen niet op de reparatie wachten. Wij geven 1 jaar garantie op de reparatie. Ook is het mogelijk om de auto met een turbo probleem bij ons te brengen zodat wij de auto voor u diagnose stellen. U krijgt vooraf altijd een prijs opgave.
CONTACT
AE-Tech is de specialist als het gaat om revisie en reparatie van onder andere turbo's. U kunt voor meer info contact met ons opnemen via 0318 - 46 30 38. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.