Werkelijk spectaculair 3-kamer appartement van 136 m2

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 263x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Te huur
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Werkelijk spectaculair 3-kamer appartement van 136 m2, gelegen op de tweede verdieping van het gebouw genaamd Bordeaux. Het appartement heeft prachtige originele details zoals lambrisering, ensuite deuren en decoratieve plafonds.

Het appartement heeft een eigen voordeur vanaf de straat en is ook toegankelijk via de tweede algemene voordeur met de lift die rechtstreeks naar het appartement leidt. Daarnaast heeft het appartement 2 opslagruimtes: 1 op de begane grond en 1 in de kelder.

Het gebouw en het appartement zijn volledig gerenoveerd in 2015/2016. Met de lift of trap bereikt u het appartement op de 2e verdieping. De woonkamer en suite bevindt zich aan de voorzijde en heeft een prachtig raam. Het uitzicht vanuit het raam is fenomenaal! De luxe Siematic-keuken, vanaf december 2016, is uitgerust met verschillende inbouwapparatuur (Siemens en Miele) en een inductiekookplaat. Ook 2 authentieke inbouwkasten, evenals in de woonkamer.

De 2 slaapkamers bevinden zich achter het lichthof, met tussen de kamers in de luxe badkamer, wasruimte en bijkeuken. De badkamer heeft een grote inloopdouche met regendouche en zonnedouche, een vrijstaand bad en een dubbele wastafel en ook een tweede toilet. De slaapkamer heeft een ingebouwde kledingkast hoogte / breedte.

Door het hele appartement ligt een prachtige eikenhouten visgraatvloer met vloerverwarming. De plafondhoogte van 3,20 meter geeft het geheel een ruimtelijk gevoel. Het balkon aan de achterzijde ligt op het westen.

De boven-, beneden- en aangrenzende verdiepingen worden gebruikt als woonruimte, met royale plafondhoogten, buitenruimtes en op verschillende plaatsen zijn de monumentale details nog steeds duidelijk zichtbaar: eigen deuren, erkers, schuiframen, lambrisering, marmeren open haarden. Het hele gebouw werd in 2015/2016 onder architectuur zorgvuldig gerestaureerd en opgesplitst in 8 appartementen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.