MarktPlaza

wenskaarten

45x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Wenskaarten, mat fotopapier, 1x gevouwen, formaat ca. 10x15 cm, met telkens op de voorzijde een foto en op de linker binnenzijde een tekst. De wenskaarten zijn ook zonder tekst verkrijgbaar. Op de afbeeldingen staat onder elke foto het bestelnummer F01 enz. Rechts naast elke foto de tekst, zoals die op de linker binnenzijde van die betreffende kaart staat.

De ontwerpen, zowel foto's als teksten, zijn eigen unieke ontwerpen. De kaarten worden ambachtelijk in kleine oplagen volledig in eigen beheer geproduceerd. Daardoor kunnen kaarten van eenzelfde ontwerp kleine verschillen vertonen.

Ze zijn te koop in sets, waarvan u de kaarten zelf kunt samenstellen door de bestelnummers van uw keuze te vermelden, het aantal kaarten per bestelnummer (zie afbeeldingen) en per bestelnummer, de toevoeging zonder tekst als u dat wilt.

aangeboden sets:
5   kaarten met enveloppen            9,25 euro          exclusief verzendkosten  (via post.nl 1,92 euro)
10 kaarten met enveloppen          18,00 euro          exclusief verzendkosten  (via post.nl 2,88 euro)
15 kaarten met enveloppen          26,25 euro          exclusief verzendkosten  (via post.nl 3,84 euro)
20 kaarten met enveloppen          34,00 euro          exclusief verzendkosten  (via post.nl 3,84 euro)
 
De kaarten passen in een formaat C6 (10x15 cm) envelop. Het assortiment kaarten wordt regelmatig uitgebreid, zowel met nieuwe ontwerpen als nieuwe formaten.
Een set met informatie over alle verkrijgbare ontwerpen en formaten is in voorbereiding. Zodra die klaar is zal dat hier worden vermeld. Ons bedrijf 1001 Service (KvK 69705666) brengt dit soort producten uit onder de handelsnaam "plaatjes & praatjes wenskaarten".