Wensbloemzaadjes in kristal aan ketting

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 69x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

“Blow your Wishes into the World!” Doe een wens en vang hem voor eeuwig in deze prachtige ketting. Het gedroogde paardenbloemzaadje zal nooit meer vergaan door de cocon van mondgeblazen glas.


Wensen en paardenbloemen gaan hand in hand. Deze bijzondere ketting symboliseert de hoopvolle start van je wensen en dromen. Als kind blies je paardenbloemzaadjes in de wind om een wens te kunnen doen. De Paardenbloem heeft duidelijk een verbondenheid met lucht. Ook de wind blaast de zaadjes van de plant los om de voortplanting van de bloem te ondersteunen. Voor een mens is het wegblazen van de pluisjes een emotionele opluchting.

De Paardenbloem heeft ook een bepaalde wenskracht. Wensen doen en het element lucht gaan wel vaker hand in hand. Zo worden bijvoorbeeld wensen op slingers geschreven en in de lucht opgehangen. De geesten in de wind kunnen de wensen zo lezen en met zich meenemen. Door de pluisjes weg te blazen en een wens te doen kan je wens ook uitkomen.

Herinner jezelf dagelijks aan je dromen en wensen met deze inspirerende geluksketting. Of doe hem cadeau aan iemand die het even moeilijk heeft, want er hangt een bolletje vol wensen aan. Hoe leuk is dat?


 

 

 

  • Het kristallen bolletje heeft een diameter van circa  2 cm en is met de hand gevuld met de paardenbloem zaadjes. Het lijken net kleine veertjes en doen je denken aan de kwetsbaarheid en de schoonheid van het leven. De bol hangt aan een koord met een lengte die instelbaar is van circa 45 tot 50 cm.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.