MarktPlaza

Waterworld ( 3 DVD)

114x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Waterworld  ( 3 DVD)  

385 minuten

Oog in oog met de ijsbeer:In een afgelegen fjord op Spitsbergen volgden de documentairemakers een jaar lang de ongeloofl ijke belevenissen van een familie ijsberen in een snel veranderende omgeving.

De potvis: Als je wereld ineens verandert Dit is het ongeloofl ijke verhaal van een familie potvissen in een leefgebied dat wordt bedreigd door razendsnelle veranderingen. Van het onstuimige zeeoppervlak tot de eeuwige duisternis van de diepte: overal krijgen deze dieren te maken met de rommel die de mens op aarde maakt. Naast het spannende privéleven van de potvis toont deze documentaire een absoluut unicum: de grootste inktvis die ooit in zijn natuurlijke habitat is gefilmd.

De Orka: Oog in oog met een killerVier jaar lang volgden de makers van deze documentaire Delphine, een jong orkavrouwtje dat leeft in de ijzige wateren rond de vulkanische Crozet Eilanden. Terwijl zij opgroeit met haar familie leert ze geleidelijk hoe ze zich moet oriënteren, hoe ze op koningspinguïns moet jagen en wat ze moet doen om vlak bij de kust zeeolifanten te verschalken. Het is de eerste keer dat duikers het hebben aangedurfd om met deze enormeroofdieren mee te zwemmen.En zo ook nog drie andere verhalen over:

DE PELSROB,
DE GEADOPTEERDE DOLFIJN,
DE ZEELUIPAARD

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties