MarktPlaza

Waterspoor 711 Open

113x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Luxe is niet alleen een kwestie van schoonheid en comfort. Het heeft ook alles te maken met de kwaliteit van wat u ziet en ervaart. De Waterspoor 711 combineert de elegantie van een klassieke sloep met de nieuwste maatstaven op gebied van design.
Waterspoor heeft een speciale rompvorm ontwikkeld die niet alleen zeewaardig is, maar ook een positieve invloed heeft op het comfort tijdens het varen. Dit betekent in de praktijk dat de Waterspoor zich in ruw water mild gedraagt, maar tijdens het koersen op kalm water ook zeer koersvast is.
Met de komst van de 711 OPEN tenderlsoep en de 777 Aviator biedt Waterspoor Jachtbouw in combinatie met de Waterspoor 808 OPEN een uitstekende range aan luxe Tendersloepen met sportieve lijnen en een praktische doorgang naar het zwemplateau. De Waterspoor Tendersloep 711 OPEN is voorzien van de populaire OPEN spiegel conversie die voor het eerst werd geïntroduceerd op de succesvolle Waterspoor Tendersloep 808 OPEN. De open spiegel met doorgang naar het zwemplateau zorgt voor extra bewegingsvrijheid en comfort aan boord.
Extra gegevens:
Merk: Waterspoor
Bouwjaar: 2018
Ligplaats: West-Knollendam
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester