MarktPlaza

Waterontharder alternatief compleet al va. € 199,- all-in

303x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Waterontharder alternatief van Alpine bespaart veel energiekosten - al vanaf € 199,-

Kalkaanslag veroorzaakt heel wat extra kosten. 
De energie- en waternota neemt snel toe. De levensduur van dure apparaten wordt verkort. Door de 1-malige aanschaf van het unieke Alpine antikalk systeem - het waterontharder alternatief van alpinewaterontharder punt nl bent u van al deze kalk en poets ellende af.

Na montage zijn de voordelen direct te merken. Na het wassen voelen uw huid en haar lekker zachter en veel minder droog aan en veel geruikers melden dat ze geen of veel minder huidirritatie meer hebben. Het drinkwater smaakt beter en de douchecabine blijft stralend schoon. Ontkalken van apparatuur wordt overbodig. U gebruikt zelfs tot 50% minder waspoeder. Noodzakelijke en gezonde mineralen blijven behouden – het gaat tenslotte om Uw gezonde, mineraalrijke drinkwater.

Als klap op de vuurpijl verwijdert dit waterontharder alternatief ook nog eens alle oude kalkaanslag en voorkomt nieuwe kalkafzetting. De professionele moduleopstelling wordt 120 dagen OP PROEF (niet goed = geld terug) geleverd en is binnen 5 minuten door uzelf geplaatst! Kies nu voor de meest energiebesparende antikalk oplossing. Zelfs levenslang garantie is mogelijk! Heerlijk zacht kraanwater binnen 24 uur - Kies nu voor alpinewaterontharder punt nl


Waterontharder alternatief van Alpine
De sterkste en beste magneet antikalksysteem die u kunt krijgen. Onafhankelijke tests laten zien dat we op 1 staan. Wij doen wat anderen slechts beloven!

Kalkaanslag - een dagelijkse ergernis! 
In nederland is het water doorgaans kalkrijk oftewel hard, zoals dat in de volksmond heet. Het water lijkt wel elk jaar harder te worden. Althans zo voelt het wel aan. Koffiezetter en waterkoker moeten wekelijks ontkalkt worden. De douchekop, de kranen, het bad, de verwarmingselementen van de wasmachine, de vaatwasser en ook de wandtegels in de douche of de douchecabine zelf zijn met poetsen bijna niet meer schoon te krijgen, laat staan schoon te houden. Dit lijdt tot veel ergernis. Toch kan dit grote probleem zeer eenvoudig en doeltreffend verholpen worden door het plaatsen van een alpine - het waterontharder alternatief op de waterleiding. Ketelsteen is niet langer een probleem voor vele gezinnen. 

Ultieme oplossing 
Sinds decennia wordt de alpine - waterontharder alternatief in nederland verkocht. Deze unieke antikalkmodule is eenvoudig aan de buitenkant van de waterleiding aan te brengen - in minder dan 5 minuten. De alpine - waterontharder alternatief verandert de kristalstructuur, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven in het water en niet meer kunnen neerslaan en hechten. De samenstelling van het water verandert niet. Daarom blijft het gezonde effect van calcium- en magnesiumdeeltjes voor haren, botten en tanden behouden. 

Besparing van vele honderden euros - ieder jaar
De negatieve effecten van kalkaanslag in de apparatuur (vaatwasser, wasmachine, combiketel, koffiezetter, waterkoker, boiler, geiser, etc.) en op o.a. tegels, kranen, douchecabines verdwijnen. U hebt geen agressieve poetsmiddelen en wasverzachters meer nodig. U gebruikt ca. 25% minder zeep en waspoeders. De was komt zachter en schoner uit de wasmachine. De oude laag kalk of ketelsteen in de bestaande leidingen, op verwarmingselementen en in de apparatuur wordt laag voor laag afgebroken tot een fijne poeder, die met het spoelwater verdwijnt zonder verstoppingen te veroorzaken. Hierdoor voorkomt u onnodige reparaties en vervangingskosten. Per jaar bespaart u gemiddeld meer dan e 500 aan kalkprobleem aanverwante kosten en een veelvoud aan ergernis. 

Levenslang garantie is zelfs mogelijk 
De module gaat bijzonder lang mee, gebruikt geen stroom, en is makkelijk meeverhuisbaar. De kwaliteits alpine - waterontharder alternatief wordt geproduceerd volgens de strenge kwaliteits normen en komt standaard met solide garanties. De leverancier bestaat al 30 jaar en heeft de laatste 10 jaar een tevredenheidsgraad van 100% weten te bereiken - dat zegt wel iets over de kwaliteit. Meer informatie op alpinewaterontharder punt nl

waterontharder, all-in-one waterontharder, alpinewaterontharder, waterontkalker, antikalk, kalkaanslag, magneet ontharder, alpine waterontharder, waterontharderlease, 123waterontharder, alpwater, alpenwater pro, amfa4000, TX5000 waterontharder, TX1000 waterontharder, waterontharder-magneet, caspias, magnetische waterontharder, waterverzachter, water verzachter, magnetische ontkalker, water magneet, antikalk magneet, magneet-waterontharder, magneet ontkalker, kalk magneet, sft wtr, aquamag7000, aquamag, aqua-mag, WH1