Warbonnet Minifly Olive Brown 30D Silnylon

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 43x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De Warbonnet Minifly in de kleur Olive Brown (bruin) is een tarp met een zeer licht gewicht van slechts 385 gram. Ondanks dit lichte gewicht heeft deze tarp een lengte van 335 centimeter plus ‘deuren’. Deze ‘deuren’ kunnen gesloten worden opgezet waardoor de Warbonnet Minifly als tarp tent fungeert en zorgt voor optimele bescherming bij wind en regen. Deze deuren zijn ontworpen om volledige bescherming te bieden bij gebruik in combinatie met een hangmat, ook aan de uiteinden van de hangmat. Uiteraard kan de Minifly van Warbonnet ook als stand-alone tarp worden gebruikt.

Wanneer de ‘deuren’ van de Warbonnet Minifly niet worden gebruikt kunnen deze terug worden gevouwen en bevestigd worden aan de tarp.

Deze Warbonnet Minifly is uitgevoerd in de kleur Olive Brown (bruin). Deze kleur is een uitstekende schutkleur in bosrijke gebieden.

Dankzij het gebruikte materiaal 30D nylon met silicone coating heeft deze Minifly een licht gewicht en is deze tegelijkertijd erg sterk en duurzaam. Dankzij dit lichte gewicht is de Warbonnet Minifly zeer geschikt om mee te dragen in de rugzak, bijvoorbeeld tijdens meerdaagse wandeltochten.

Met een waterdichtheid van 2000 mm waterkolom biedt de Warbonnet Minifly uitstekende bescherming tegen wind en regen.

Deze Minifly tarp van het merk Warbonnet is voorzien van 10 bevestigingspunten. Hiervan zijn 2 punten bedoelt voor bevestiging van de ridgeline, 4 voor het vastzetten op de grond en 4 om de ‘deuren’ naar wens te bevestigen.

De Warbonnet Minifly wordt geleverd inclusief 2 micro karabiners en opbergzak. Scheerlijnen, haringen en een ridgeline worden niet meegeleverd bij deze Warbonnet tarp.

Specificaties:

Aantal bevestigingspunten: 10
Materiaal: 30D Silnylon
Waterdichtheid: 2000 mm waterkolom
Gewicht: 385 gram
Afmetingen (L x B): 335 x 231 centimeter
Kleur: Olive Brown (olijfbruin)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.