Warbonnet Mamajamba Olive Brown 30D Silnylon

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 47x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Deze Warbonnet Mamajamba in de kleur Olive Brown (bruin) is een 3-seizoenen tarp met een licht gewicht van slechts 385 gram. Hierdoor kan deze Warbonnet tarp gemakkelijk worden meegedragen in een rugzak. Ondanks dit lage gewicht heeft deze tarp de afmetingen van 335 x 285 centimeter (uitersten) waardoor deze een goede bescherming biedt tegen de weerselementen.

Dankzij het zeshoekige ontwerp is de Warbonnet Mamajamba zeer geschikt voor gebruik in combinatie met hangmatten maar uiteraard kan deze tarp ook als stand-alone tarp worden opgezet. De silicone coating zorgt voor een waterdichtheid van 2000 mm waterkolom waardoor deze tarp uitstekende bescherming biedt tegen wind en regen.

Wanneer na verloop van tijd onverhoopt een naad gaat lekken kan deze gemakkelijk worden gerepareerd met de meegeleverd tube met daarin 7 gram silicone.

Het gebruikte materiaal 30D nylon maakt dat deze Warbonnet Mamajamba een licht gewicht heeft en tegelijk erg sterk en duurzaam is.

In totaal is de Warbonnet Mamajamba voorzien van 10 bevestigingspunten. 2 bevestigingspunten zijn aan het uiteinden van de tarp bevestigd voor gebruik met een ridgeline. Verders heeft deze Warbonnet tarp 4 bevestigingspunten aan de lange zijden waarmee de tarp kan worden verankerd aan de grond, en 4 bevestigingspunten op het doek waarmee deze Warbonnet tarp ruimtelijk kan worden opgespannen.

De Warbonnet Mamajamba wordt inclusief opbergzak en tube met daarin 7 gram silicone geleverd. Deze Warbonnet tarp wordt echter zonder scheerlijnen, haringen en ridgeline geleverd.

Specificaties:

Aantal bevestigingspunten: 10
Materiaal: 30D Silnylon
Waterdichtheid: 2000 mm waterkolom
Gewicht: 385 gram
Afmetingen (L x B): 335 x 285 centimeter
Kleur: Olive Brown (olijfbruin)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.