Warbonnet GT (Ground Tarp) Olive Brown 30D Silnylon

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 77x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De Warbonnet Ground Tarp in de kleur Olive Brown (bruin) is zoals de naam doet vermoeden speciaal ontworpen voor gebruik op de grond. Dankzij de ‘deuren’ aan weerszijden kan deze tarp worden opgezet als een tarp tent waardoor deze optimale bescherming biedt tegen de weerselementen.

Dankzij de afmetingen van 274 x 290 cm biedt de Wanbonnet Ground Tarp ruimte voor maximaal 3 personen inclusief hun uitrusting. Het gewicht van slechts 532 gram zorgt er voor dat de Warbonnet Ground Tarp gemakkelijk mee te nemen is in bijvoorbeeld een rugzak tijdens meerdaagse wandeltochten.

Let op: de afbeeldingen bij dit product tonen de camouflage versie van deze tarp. Het betreft hier echter de Warbonnet Ground Tarp in de kleur Olive Brown (bruin).

De Warbonnet Ground Tarp is voorzien van 12 bevestigingspunten. Hiervan zijn 2 punten bevestigd aan de uiteinden van de tarp waardoor deze gebruikt kunnen worden in combinatie met een ridgeline. 6 bevestigingspunten zijn aan de zijden van de tarp bevestigd waarmee de tarp op de grond verankerd kan worden. Verder is de Warbonnet Ground Tarp voorzien van 4 bevestigingspunten op het doek waarmee de Ground Tarp ruimtelijk kan worden opgespannen.

Dankzij de silicone coating biedt deze Warbonnet tarp een waterdichtheid van minimaal 2000 mm waterkolom. Dit zorgt er voor dat de Ground Tarp uitstekende bescherming biedt tegen wind en regen. Met de meegeleverde tube met daarin 7 gram silicone kunnen de naden indien nodig gerepareerd worden om er zo voor te zorgen dat deze Warbonnet tarp absoluut waterdicht blijft.

De Warbonnet Ground Tarp wordt zonder scheerlijnen, ridgeline en haringen geleverd. Deze Warbonnet tarp wordt inclusief opbergzak en tube met daarin 7 gram silicone geleverd.

Specificaties:

Aantal bevestigingspunten: 12
Materiaal: 30D Silnylon
Waterdichtheid: 2000 mm waterkolom
Gewicht: 532 gram
Afmetingen (L x B): 274 x 290 centimeter
Kleur: Olive Brown (olijfbruin)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.