Warbonnet Cloudburst Olive Brown 30D Silnylon

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 52x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De Warbonnet Cloudburst is een 3-seizoenen tarp welke speciaal is ontworpen voor gebruik in combinatie met een hangmat. Doordat de Cloudburst is voorzien van lagere bevestigingspunten waarmee de tarp ruimtelijker kan worden opgespannen en doordat deze Warbonnet tarp rechthoekig is (waar de meeste Warbonnet tarps een hexagon vorm hebben) is deze ontworpen om ook gebruikt te kunnen worden in combinatie met de Warbonnet Ridgerunner hangmat. De lagere bevestigingspunten zorgen er hierbij voor dat de spreidstokken van de Ridgerunner hangmat voldoende ruimte hebben onder de tarp.

Met de afmetingen van 335 x 305 centimeter biedt de Warbonnet Cloudburst veel leefruimte. Dankzij het gebruikte materiaal 30D nylon is deze tarp sterk en duurzaam. De silicone coating zorgt voor een waterdichtheid van 2000 mm waterkolom waardoor de Warbonnet Cloudburst beschermt tegen wind en regen.

Met een laag gewicht van 518 gram is deze Cloudburst tarp zeer geschikt voor vervoer in de rugzak tijdens langere wandeltochten. De kleur Olive Brown maakt een goede schutkleur in bosrijk gebied.

De Warbonnet Cloudburst is voorzien van 12 bevestigingspunten. Hiervan zijn 2 bevestigingspunten in het midden van de uiteinden van de tarp bevestigd voor bevestiging van een ridgeline. 6 bevestigingepunten zijn aan de lange zijden van de tarp bevestigd voor bevestiging op de grond en 4 bevestigingspunten zijn op het doek bevestigd om hiermee de tarp ruimtelijk op te spannen.

Let op: de Warbonnet Cloudburst wordt exclusief haringen, scheerlijnen en ridgeline geleverd. Deze zijn apart te bestellen via het tabblad “accessoires”.

De Warbonnet Cloudburst wordt inclusief tube met daarin 7 gram silicone geleverd. Hiermee kunnen de naden van de tarp indien nodig worden gerepareerd om deze waterdicht te houden. Ook wordt deze Warbonnet tarp geleverd inclusief opbergzak.

Specificaties:

Aantal bevestigingspunten: 12
Materiaal: 30D Silnylon
Waterdichtheid: 2000 mm waterkolom
Gewicht: 518 gram
Afmetingen (L x B): 335 x 305 centimeter
Kleur: Olive Brown (olijfbruin)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.