MarktPlaza

Wandelrugzak XXL 75 L zwart en groen

7x bekeken
4 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Beschrijving
Reis de wereld rond met onze comfortabele en duurzame rugzak. Met zijn grote inhoud van 75 liter is hij ideaal voor buitenreizen, lange reizen, kamperen en wandelen.

DUURZAAM EN WATERBESTENDIG: Gemaakt van hoogwaardig 600D gecoat polyester, deze rugzak is duurzaam en waterbestendig. De rugzak heeft twee brede schouderbanden en een verstelbare heupband met gespsluiting.
Grote inhoud: met zijn grote inhoud van 75 liter biedt de rugzak ruimte voor alles wat je nodig hebt voor je outdoor-avonturen. Het grote hoofdvak kun je gebruiken om grotere spullen in op te bergen. Het trekkoord en de gespen zorgen ervoor dat alles veilig opgeborgen is. Indien nodig kan het hoofdvak worden opgedeeld om je spullen nog beter te organiseren. Nbsp;
Extra ruimte: het bovenste vak, twee zijvakken met ritssluiting, twee mesh zijvakken en drie voorvakken met ritssluiting bieden extra opbergruimte voor het veilig en gemakkelijk opbergen van de spullen die je bij de hand wilt houden, of het nu messen, brillen of zaklampen zijn.
Specificaties
Kleur: zwart en groen
Materiaal: 100% 600D polyester met coating
Afmetingen: 37 x 22,5 x 73 cm (B x D x H)
Capaciteit: 75 liter
Waterafstotend
schouderbanden; Heupgordel en ruggedeelte met comfortabele vulling
2 aparte binnenvakken
Groot hoofdvak met trekkoord en gespsluiting
Diverse buitenzakken met ritssluiting
Twee mesh zijvakken
Met diverse stevige gespen
Materiaal: Polyester: 100%
EAN:8718475973478
SKU:91104
Gratis verzending
Levering: 3 werkgagen