Wallander Vijf Originele Verfilmingen (6 DVD) Nieuw/G…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 31x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Wallander Vijf Originele Verfilmingen (6 DVD)  Nieuw/Gesealed

BCZ/D

Acteurs: Rolf Lassgård Christer Fant Lars Melin Stellan Skarsgård Henrik Persson 
Regisseur: Leif Lindblom Per Berglund Leif Magnusson Birger Larsen

Naar de boeken van Henning Mankell

810:00 minuten

 

Honden van Riga:
Een koude winterse dag. Op de zuidkust van het Zweedse Skane strandt een vlot met daarin 2 dode mannen. Kurt Wallander wordt gebeld door een anonieme tipgever en laat een onderzoek instellen. Hieruit blijkt dat de dode mannen voor hun executie zijn gemarteld. Nader onderzoek wijst uit dat de mannen afkomstig zijn uit het Letse Riga. Wallander reist af naar Riga en dreigt een speelbal te worden in een politionele intrige.


 

De Vijfde Vrouw:
In 1994 werden in Algerije vier Fransen nonnen en een Zweedse toeriste door fundamentalisten vermoord. Een jaar later slaat in Zuid-Zweden een onverbiddelijke seriemoordenaar toe. De doden zijn allemaal mannen: een oude man die gedichten over vogels schreef, een liefhebber van orchideeën en een reiziger die met stenen verzwaard in een meer gevonden werd. Waarom heeft de moordenaar ervoor gezorgd dat de slachtoffers werden blootgesteld aan gruwelijke martelingen? Naar het oordeel van inspecteur Kurt Wallander zijn mensen nooit wat men zich van hen voorstelt. Is een schakel in zijn onderzoek een samenhang met de moorden in Algerije?


 

Dwaalsporen:
Hopend op een rustige zomervakantie, krijgt Inspecteur Wallander bericht dat een meisje zich al enige tijd verborgen houdt in een bloeiende koolzaadakker. Als hij poolshoogte gaat nemen, ziet hij hoe de jonge vrouw zich met benzine overgiet en zichzelf aansteekt. De volgende dag wordt een voormalig Minister van Justitie dood en gescalpeerd aangetroffen op het strand. De moord heeft duidelijke tekens dat een ziekelijke seriemoordenaar heeft toegeslagen. Terwijl het onderzoek wordt gedwarsboomd door - bezuinigingen bij de politie - het WKvoetbal - het hete weer en een uitgestelde vakantie met z'n nieuwe vriendin - is Wallander, buiten zichzelf, bezig de moordenaar te vinden voordat deze weer toeslaat.


 

Moordenaar Zonder Gezicht:
Wallander is bezig de dubbele moord op een ouder boerenechtpaar te onderzoeken, een moord die de politie van Y-stad omschrijft als een menselijk slachthuis. Hij ontdekt dat er politiek - maatschappelijke en gevoelige kanten aan de zaak zitten. Omdat er aanwijzigingen zijn dat buitenlandse vluchtelingen bij de moord betrokken zijn, probeert Wallander
zijn onderzoek angstvallig buiten de publiciteit te houden. Racistische krachten in de samenleving, die zich hevig verzetten tegen de aanwezigheid van asielzoekers, proberen het onderzoek op hoog niveau te manipuleren.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.