MarktPlaza

WAAR PASSIE BLOEIT - Julie Garwood

96x bekeken
11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

WAAR PASSIE BLOEIT - Julie Garwood 
Historische roman

Van Reemst 1996 (335 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 4,95

Verzendkosten voor koper: Pakket of (goedkoper) opengeslagen op risico van de koper (250gr-2kg)


Als de Schotse landheer Donald MacAlister op het slagveld sterft, laat hij zijn tienjarige zoon Connor beloven dat hij zijn vader zal wreken en nooit zijn hart zal verliezen aan een vrouw. Connor is vastbesloten zich aan deze belofte te houden. Als hij tenslotte trouwt met de beeldschone Lady Brenna is dit dan ook niet uit liefde, maar enkel om de aartsrivaal van zijn vader een hak te zetten.
Lady Brenna heeft geen illusies dat haar hooghartige echtgenoot diepe gevoelens voor haar koestert. Hoe kan deze trotse Hooglander verliefd zijn als hij haar op hun huwelijksdag verzekerd heeft dat ze terug mag naar Engeland zodra ze hem een zoon geschonken heeft? Maar de eigenwijze, impulsieve Brenna is beslist van plan om gelukkig te worden.
Tijdens de onverwacht zinderende huwelijksnacht vangt Brenna een glimp op van de gepassioneerde man die achter haar afstandelijke echtgenoot schuilgaat. Een man vol hartstocht die – zonder dat Brenna het weet – leeft voor het moment waarop zijn ondeugende, sensuele vrouw de muur afbreekt die hij om zichzelf heeft opgetrokken. Maar Brenna is niet van plan Connor ooit haar ware gevoelens te tonen… totdat ze in een web van gevaarlijke intriges verstrikt raakt.