W. Roggeman - De ringen van de kinkhoorn

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 72x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Willy Roggeman - De ringen van de kinkhoorn
Nieuwe Nijgh Boeken 30
1970, Nijgh & van Ditmar
185 boeken
kreuk in de voorkaft, in de eerste 4 pagina's grote ezelsoor en in 2 pagina's 2 kleine scheurtjes van ca 1 cm
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'literatuur/lit. romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Dit boek bevat een nieuwe reeks essays van Willy Roggeman over Duitse, Franse en ....Nederlandse auteurs en werken. Enkele persstemmen over 'Literair labo', de vorige essaybundel van de auteur in deze reeks:
Clara Eggink (Leidsch Dagblad): 'De hergeboorte van het essay - Dit zijn inderdaad allerpersoonlijkste ontmoetingen met boeken; ontmoetingen waarvan deze creatieve essays de neerslag zijn'.
Jan Elemans (Brabants Dagblad): 'het zijn ge├źngageerde essay's, scherpzinnige analyses van anderen in de vorm van een eigen credo.
Drs. W.N. Visserman (NCRV): ''Voortdurend wordt het beeld, dat Roggeman biedt, verbreed door een eruditie, die hem in staat stelt onderling vergelijkingen te maken en menigmaal vanuit een verrassende gezichthoek een ander licht op het oeuvre te werpen.'
C. Buddingh (Schrijfkrant): 'Zijn essays zijn geen Vlaamse op Nederlandse opstellen, maar Europese - zeldzaamheid, helaas, in ons taalgebied.'"


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.