MarktPlaza

Vrolijk houten speelgoed - Ron Fuller, Cathy Meeus

16x bekeken
25 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 4,20

Omschrijving

Hardcover, uitgave 1996, 175 blz. in kleur. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,20 euro) zijn voor de koper. [48]

Dit fraaie boek over vrolijk houten speelgoed toont al heel vrolijk, fris en uitnodigend. Het ratelt, draait, flappert, drijft, waggelt, schommelt en hapt, vermeldt het omslag, waarbij diverse kleurige houten werkstukken de tekst illustreren. Na een heldere inleiding over het gebruiken van het boek, de gereedschappen, materialen en basistechnieken komen de werkstukken aan de orde. Wat allemaal mogelijk is met hout is gewoonweg fascinerend. Een trek-giraffe, rollende rammelaar, vliegende zwaan, pikkende kip, kruipende slang, papegaaiduiker; stap-voor-stap geven de instructies, patronen en illustraties aan hoe al dit moois te maken. Met veiligheidsadviezen en verfinstructies. Perfecte uitgave bestemd voor zowel de beginnende als gevorderde knutselaar.

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.