MarktPlaza

Vrijstaande Woning te Koop in Aruba.

4103x bekeken
2 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Omschrijving van de Woning:
Een zeer ruime Vrijstaand Woning, mogelijkheid tot uitbreiding door samenvoeging met de Appartement, zonder bijbouw.   

De indeling van de Woning: Overdekte Voor Porch, WasHok, 2 Woonkamers, 3 Keuken, Eethoek, 3 slaapkamers en door uitbreiding 4 tot 6 Slaapkamers, 2 Badkamers, hele oppervlakte is voorzien van Vloertegels en Airco. 
Tussen de 2 Woningen is een uitgebreide ruimte  gebouwd, 3è keuken, Aansluiting Gas en Water aanwezig. De Keuken en Eethoek van de Woonkamer kan in deze ruimte geplaatst worden. Deze ruimte is ook aansluitend tot aan de Overdekte Achter Porch en de hele oppervlakte is voorzien van Vloertegels.
Rondom de Woning zijn de buitenmuur met èèn rij tegels en plint gelijk met de grond betegeld, evenals alle Raamvensters. Vanaf de straat zijn er 2 entree, evenals de auto oprit.
Deze woning is gebouwd op Eigendoms Terrein begin 2008 en wordt bewoont sinds juli 2008. Het totale Terrein oppervlakte is 750 m2 en is omheind met Beton Blokken. De Woon oppervlakte is 156 m2. Alle Bouwmaterialen zijn van goede kwaliteit.
Het Voor- en Achtertuin is voorzien van mooie locale planten. De Border zijn van Natuurstenen. Er is ook 2 Septic Tank: 1 voor Water en die wordt gebruikt voor planten en de andere voor Toilet. De Paden zijn betegeld met Spaanse VloerTegels. Auto oprit met klinkers. En het achter Terrein is voorzien van Tropische Fruitbomen. 
De locatie is Centraal gelegen; 5 tot 8 min van Nikki Beach/ Stad/ Vliegveld/ Hooiberg/ Groothandel Price Mart/ Doe het zelf Center Kooyman(op loopafstand)/ in paar min op de Snelweg richting Noord: Hotel Area en Zuid: Babybeach. 

Reacties en Info's Woning Eigenaar, Whatsapp +2975607899 of emailadres: johnnyorie1205@gmail.com

Aanbiedingsprijs € 260.000,-. De Taxatiewaarde €270000,-, Taxatierapport is in bezit, is 2 jaar oud, waarde is gestegen, evenals de Koopakte in bezit. Breng een BOD, onder handelbaar ivm Woning te groot voor 2 personen. Helaas kan ik niet meer dan 8 foto's plaatsen.