MarktPlaza

Voyage au Cambodge 1880 Delaporte - Cambodja Khmer 175 ill.

132x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Delaporte, L. Voyage au Cambodge. L'Architecture Khmer. Paris: Ch. Delagrave, 1880. 462 blz. Formaat circa 27,5 cm, ongeveer 3,5 cm dik.
Bandtekening van een vuurspuwende draak voor een standaard met vlam, in goudopdruk en zwart op rood linnen ondergrond. Bandtekening met wat slijtageplekjes. Bladzijden goud op snede. Titelpagina gedrukt in rood en zwart. Boek compleet (twee bladzijden met een plaat verkeerd gepagineerd, op de lijst van illustraties achterin wel correct gepagineerd). Met 175 illustraties en een kaart. Illustraties zowel in als buiten de tekst. Platen buiten de tekst zowel op één bladzijde als over twee bladzijden. Klein beetje foxing maar boekblok nog in opmerkelijk goede staat voor leeftijd. Bij de meeste boeken geproduceerd in deze periode bevat het boekblok veel foxing maar dit exemplaar dus nauwelijks.
Zeldzaam werk in de originele uitgeversband. Uitgebreide studie over Cambodja. Kunst Architectuur Azië. Referentienummer 10.843.

600 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 14,90 euro met Postnl (verzekerde verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.