MarktPlaza

Volvo XC90 - 2.4 D5 Exclusive awd 7-persoons leder niveau regeling

129x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2002 - okt 2004
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 2.735 kg
Afmetingen (LxBxH): 480 x 190 x 178 cm
Wielbasis: 286 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 185 km/u
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 242 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 616 - 658 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektr. met geheugen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen voor en achter
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Niveauregeling automatisch
- Parkeersensor achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verstelbare stuurkolom
- Vierwielaandrijving
- Voorstoelen verwarmd
Met een helder design, groot comfort en eigentijds luxe onderscheidt deze Volvo XC90 zich overal waar hij komt. We hebben het hier over een auto van het bouwjaar 2004 die inmiddels 373467 kilometer heeft gereden. De krachtige motor geeft deze Volvo uitstekende prestaties. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het premium audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Achter het stuur van deze Volvo bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo XC90 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Volvo, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Met zijn strakke vormgeving, zijn hoge veiligheidsniveau en het geweldige comfort van deze Volvo XC90, onderscheidt deze auto zich van de massa. Dit is een auto uit 2004 die 373467 kilometer op de teller heeft. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht over de wielen en zorgt voor meer grip. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het premium audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Volvo heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.