MarktPlaza

Volvo XC90 - 2.4 D5 Elite awd 7-persoons leder niveau regeling

123x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2002 - okt 2004
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 2.735 kg
Afmetingen (LxBxH): 480 x 190 x 178 cm
Wielbasis: 286 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 185 km/u
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 242 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 616 - 658 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- airconditioning achter
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun
- Armsteun voor
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen voor en achter
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Niveauregeling automatisch
- Parkeersensor achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verstelbare stuurkolom
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Iedereen zal het stoere karakter van een SUV herkennen. Maar alleen u kent als berijder de kwaliteiten van deze 2004 XC90. Dit is een auto met 245060 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2004. Deze goed onderhouden SUV wordt aangedreven door een krachtige vijfcilinder motor. Vierwielaandrijving vergroot de grip op elk type wegdek. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het premium audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Volvo niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze auto is met houten stuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Volvo XC90 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Indien u interesse heeft in deze Volvo, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Het is één bonk Zweedse kwaliteit, deze Volvo XC90. Degelijk geconstrueerd, met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen en stijlvol vormgegeven. Er staat 245060 kilometer op de teller en het bouwjaar is 2004. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het premium audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. De elektronische systemen in deze Volvo helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn houten stuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Volvo XC90 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.