MarktPlaza

Volvo XC70 - D5 AWD geartronic Momentum | Lederen bekleding / Schuifdak / Memory Seat

452x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: okt 2005 - aug 2007
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
GVW: 2.220 kg
Afmetingen (LxBxH): 476 x 186 x 156 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 68 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 205 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik in de stad: 11,2 l/100km (1 op 8,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
CO2 uitstoot: 224 g/km
Motorrijtuigenbelasting: € 476 - 507 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Broekhuis Afleverpakket (€ 695): Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
- Broekhuis service (zonder meerprijs): Dit voertuig wordt standaard afgeleverd met ons Broekhuis service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende Broekhuis afleverpakket, deze omvat naast 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Audio-installatie
- Autotelefoon
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Houtafwerking interieur
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Gelaagde zijruit(en)
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen voor en achter
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Niveauregeling automatisch
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Alle technologie in de Volvo XC70 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2007 heeft 127590 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Volvo. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.
Deze Volvo is voorzien van knoppen op het stuur om het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem te bedienen. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De Volvo is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Volvo mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.