MarktPlaza

Volvo V70 - 2.4 Comfort Line TREKHAAK / ONDERHOUDSHISTORIE

590x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: 2000 - 2004
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 2.130 kg
Lengte: 471 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 70 liter
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 210 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik in de stad: 13,7 l/100km (1 op 7,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
CO2 uitstoot: 234 g/km
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Standaard: Wettelijke garantie, geldige APK, en RDW-leges.
= Aanvullende opties en accessoires =
- achterbank in delen neerklapbaar
- alarm klasse 1(startblokkering)
- bagage-scheidingsnet
- Bagagerolhoes (I13)
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dimlichten automatisch
- elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Estate-Line
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- hoofdsteunen voor en achter
- koplampreiniging
- lederen stuurwiel
- lederen versnellingspook
- lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor
- passagiersairbag
- stuur verstelbaar
- voorstoelen in hoogte verstelbaar
- voorstoelen verwarmd
- zij airbag(s) voor
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Hierbij te koop aangeboden, een in nette staat verkerende Volvo V70 uit 2004. De auto heeft 270.077 kilometer afgelegd met zijn 2.4 liter benzine motor. De Volvo heeft een metallic lak en zwarte lederen bekleding binnen. De temperatuur in de auto wordt geregeld door de automatische airco, u kunt deze ook handmatig bedienen. De auto staat op 4 goede zomerbanden op originele Volvo velgen. Ook de complete (!) onderhoudshistorie en handleidingen zijn bij de auto aanwezig, een kleine greep hier uit kunt u zien tussen onze foto's. INCLUSIEF SET VOLVO VELGEN MET WINTERBANDEN.
Aantoonbaar heeft deze Volvo al zijn onderhoud mogen krijgen, er is tot aan de dag van vandaag niet één onderhoudsbeurt overgeslagen. Alle onderdelen die door de jaren heen aan deze Volvo zijn vervangen zijn OEM.
In deze Volvo V70 is het in alle opzichten genieten. Naast de souplesse van de benzinemotor is er het fantastische onderstel, een zeer exclusief interieur en – dankzij de lange wielbasis – een meer dan royale beenruimte. Deze uitvoering met zwarte lederen bekleding en licht metalen velgen bezorgd deze Volvo een elegante uitstraling. Het interieur is een oase van luxe, tussen alle aanwezige opties zien we o.a. een automatische airco, in hoogte verstelbare met leder beklede stoelen en een mediasysteem zorgen voor de hoogst denkbare kwaliteit. Deze Volvo V70 is tevens rijkelijk bedeeld met meerdere veiligheidssystemen, er blijft toch niks meer te wensen over?
Wilt u eens ervaren hoe de auto aanvoelt? Neem dan voor een bezichtiging en proefrit contact op met Harkink Automotive, tel. 0318-304469 Of mail naar info@harkinkautomotive.nl.
Heeft u interesse in deze occasion? Neem dan gerust contact met ons op voor verdere vragen, het maken van een afspraak voor bezichtiging of een proefrit.
Met vriendelijk groet,