MarktPlaza

Volvo V70 - 2.4 Comfort Line |Keurig nette staat|Trekhaak|PDC|

471x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/65 R15
GVW: 2.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 471 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik in de stad: 12,0 l/100km (1 op 8,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
CO2 uitstoot: 210 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleverpakket (1): Staandaard 3 maanden garantie zonder meerprijs.APK.Vloeistofcontrole.Volledige reiniging interieur exterieur.Tenaamstelling voertuig.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Strak design, een hoog veiligheidsniveau en ingetogen luxe, dat zijn belangrijke eigenschappen van deze Volvo V70. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de vijfcilinder motor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Het luxeniveau in deze Volvo is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De Volvo is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Volvo V70 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Wij geven standaard 3 maanden garantie op al onze occasions.