MarktPlaza

Volvo V70 - 2.0D

60x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Consignatie verkoop, verkoop in opdracht van klant
Van 2e eigenaar aangeboden, in verband met aanschaf nieuwe Volvo, mooie Volvo V70 in Momentum uitvoering. Wagen onder andere voorzien van Xenon verlichting, parkeersensoren voor en achter. Electrisch bediende achterklep en lederen bekleding.
Fijne soepele 2.0 Dieselmotor met turbo, krachtig en zuinig. Maximaal trekgewicht: 1600 KG!
Auto is sinds januari 2011 in bezit van klant en grotendeels door ons onderhouden.
Distributie riem in 2016 vervangen bij 286480 km in 2016. Startmotor vervangen in 2016. Koppeling inclusief dubbel massa vliegwiel vervangen in 2018 bij 323729 km. In 2019 voorruit vervangen.
Daarnaast heeft de auto jaarlijks het reguliere onderhoud gehad.
Op dit moment zijn er een paar mankementen aan de auto: Parkeersensor voor in het midden defect, deze moet worden vervangen en tevens parkeersensor achter rechtsbuiten moet worden vervangen. Ruitensproeier tank is lek. Daarnaast heeft de auto aan de rechterzijde een kleine beschadiging op de dorpel.
Auto staat nu nog op de winterbandenset, 2 zomerbanden zijn aan vervanging toe.
Deze gebreken zijn tegen niet al te hoge kosten prima te herstellen.
Auto wordt verkocht in opdracht van klant, derhalve geven wij geen garantie op de auto. Evt. aankoopkeuring is altijd mogelijk.
Wij hanteren geen afleveringskosten.
Automobielbedrijf de Rek is een universeel automobielbedrijf, reparatie en onderhoud alle merken, apk-keuringen, airco-onderhoud en kleine schadeherstel reparaties voeren wij uit. Daarnaast bemiddelen wij bij in en verkoop van occassions. Automobielbedrijf de Rek is gevestigd aan de rand van Haarlem-Centrum en al 75 jaar Bovag lid