MarktPlaza

Volvo V60 - D6 Hybrid Summum incl BTW | Lederen bekleding / Xenon verlichting / All Season banden

494x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mei 2013 - apr 2015
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 158 kW (215 PK)
Koppel: 440 Nm
GVW: 2.505 kg
Afmetingen (LxBxH): 464 x 187 x 148 cm
Wielbasis: 278 cm
Acceleratie (0-100): 6,0 s
Topsnelheid: 230 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,8 l/100km (1 op 55,6)
CO2 uitstoot: 48 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 255 - 272 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Broekhuis Afleverpakket (€ 695): Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
- Broekhuis service (zonder meerprijs): Dit voertuig wordt standaard afgeleverd met ons Broekhuis service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende Broekhuis afleverpakket, deze omvatten: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Metaalkleur
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- bi-xenon koplampen
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektr. met geheugen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- DVD speler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Interieur voorverwarmingsinstallatie
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Side Impact Protection System
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Met een helder design, groot comfort en eigentijds luxe onderscheidt deze Volvo V60 zich overal waar hij komt. We hebben het hier over een auto van het bouwjaar 2014 die inmiddels 139813 kilometer heeft gereden. Onder de motorkap ligt een zuinige vijfcilinder motor. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels met geheugenfunctie, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter horen tot de voorzieningen op deze auto.
Houdt uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur. Het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook lederen stuur en versnellingspook, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
In de Volvo V60 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Volvo V60 u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De auto is van het bouwjaar 2014 en is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker.
Terwijl het navigatiesysteem met harde schijf de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook lederen stuur en versnellingspook, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V60 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Volvo mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Volvo V60. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.