MarktPlaza

Volvo V60 - D2 Aut. R-Design Business

478x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 280 Nm
Wielbasis: 278 cm
Tankinhoud: 68 liter
Acceleratie (0-100): 11,7 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 12 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Business Pack Connect
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektr. met geheugen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- DVD speler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare passagiersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor en achter
- R-Design exterieur
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Side Impact Protection System
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Deze auto wordt geleverd met 12 maanden garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema, nieuwe APK en Volvo Assistance.
Met zijn strakke vormgeving, zijn hoge veiligheidsniveau en het geweldige comfort van deze Volvo V60, onderscheidt deze auto zich van de massa. Dit is een dealeronderhouden auto uit 2015 die 121639 kilometer op de teller heeft. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels met geheugenfunctie, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter zijn aan boord.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. In deze Volvo kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V60 samen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Volvo V60. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Elegante lijnen en een relatief groot glasoppervlak geven deze Volvo V60 zijn stijlvolle uitstraling. De ledkoplampen benadrukken dat nog eens, ze schijnen krachtig in het donker. Met zijn uitgekiende onderstel en slimme veiligheidssystemen biedt deze auto u te allen tijde veilig en comfortabel rijplezier. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels met geheugenfunctie, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.
Het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Volvo is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Elke vrijdag KOOPAVOND tot 21.00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.