MarktPlaza

Volvo V60 - 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum EXCL. BTW. Navigatie / Cruise / Airco / incl. BTW 17484

645x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 235/45 R17
GVW: 2.505 kg
Afmetingen (LxBxH): 464 x 187 x 148 cm
Wielbasis: 278 cm
Acceleratie (0-100): 6,1 s
Topsnelheid: 230 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,8 l/100km (1 op 55,6)
CO2 uitstoot: 48 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 255 - 272 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Accident Avoidance System
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achteruitrij assistent
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- AUX
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bots herkenning en activatie
- Bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Grootlicht-assistent
- Intellisafe Pro Line
- Koplampen adaptief
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17´
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map + hard disk
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Side Impact Protection System
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- USB
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Met zijn stijlvolle uiterlijk, comfortabele interieur en uitstekende rijkwaliteiten is deze Volvo V60 een goede keus voor liefhebbers van Zweeds design. De aandrijving wordt verzorgd door een vijfcilinder motor en een automatische transmissie. Met zijn lederen bekleding is deze Volvo comfortabel en stijlvol. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Tot de uitrusting behoren ook verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. U bent in deze Volvo ook voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volvo bovendien frontale botsbescherming, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Volvo V60. Bel of mail ons nu voor een afspraak. Wat zijn typisch Zweedse eigenschappen? Is het de stijlvolle vormgeving? De aandacht voor veiligheid? Het ongekende comfort? Deze Volvo V60 heeft het allemaal. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Tot de voorzieningen van deze auto behoren verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem met harde schijf gaat met knoppen op het stuur. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V60 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.