MarktPlaza

Volvo V50 - 2.0 D Momentum [ volledig onderhouden ]

104x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
GVW: 1.960 kg
Wielbasis: 292 cm
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 153 g/km
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Bumpers/spiegels in kleur
- Centrale vergrendeling met afstandsbediening
- Isofix
- Lederen stuur en pook
- Lichtsensor
- Metallic lak
- Midden armsteun
- Multi functioneel stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Radio/CD/MP3 speler
- Side airbags
- Stuur verstelbaar
- Telefoonvoorbereiding
Ben je opzoek naar een mooie Volvo V50 uit 2008 met opties zoals Climate control, Trekhaak en Boekjes. Deze V50 is door ons ingeruild met een tellerstand van 343.874. De tellerstand is logisch verklaarbaar en de auto is dan ook voorzien van een NAP tellerrapport. Op onze website vind je het Nationaal Autoraport van deze auto met daarin onder andere de (onderhouds)historie . De Volvo V50 heeft een Diesel motor met een maximum vermogen van 100KW (136 PK) en haalt hiermee een gemiddeld gebruik van 5.00L op 100Km.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden!
- Maandag tm Vrijdag: 08:00 t/m 23:00
- Zaterdag: 09:00 t/m 17:00
- Zondag: 12:00 t/m 18:00
U kunt ook contact met ons opnemen via Whatsapp. Whatsappnummer: 0882272696 (bellen via whatsapp op dit nummer is niet mogelijk)
Deze Volvo V50 staat momenteel in onze vestiging in Zwolle. Vaartland.nl bied ook de mogelijkheid om deze auto te verplaatsen naar de voor uw dichtstbijzijnde Vaartland.nl vestiging. Neem hiervoor contact met ons op of kijk op www.vaartland.nl.
Waarom kiezen voor deze Volvo V50:
- Climate control
- Trekhaak
- Boekjes
- Groen energielabel
- NAP gecontroleerd
- Onderhoudsgeschiedenis beschikbaar
Aangeboden Volvo V50 hebben door inruil verkregen. Wegens verdere gezinsuitbreiding zijn de vorige eigenaren, naar 6 jaar eigenaar geweest te zijn, bij ons overgestapt naar een 7-persoons auto.We spreken hier over een origineel Nederlands geleverd exemplaar welke afkomstig is van de tweede eigenaar en nieuw is geleverd door Volvo Dealer bedrijf de Beemd in Eersel, tegenwoordig onderdeel van Van Roosmalen. Deze goed onderhouden Volvo V50 is ook volledig volgens voorschrift onderhouden hier hebben wij de documentatie van bij het voertuig aanwezig. De distributieriem is destijds keurig op tijd vervangen en wel bij 234.350 kilometer op 20 januari 2016 en deze dient elke 240.000 kilometer of 10 jaar te gebeuren dus dat duurt nog een hele lange tijd. Verder zijn er geen bijzonderheden te vermelden qua onderhoud en of reparaties. Aan de algehele staat van het voertuig is op te merken dat de vorige eigenaar zuinig op zijn /haar spullen is en er is niet gerookt in de auto. De auto staat op goede banden. Mocht u interesse hebben in een nette en goed onderhouden Volvo V50 dan nodigen wij u bij deze van harte uit om de auto te komen bekijken en te onderwerpen aan een uitgebreide proefrit.
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie en controleer daarom bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.