MarktPlaza

Volvo V40 - D4 2.0 190PK R-DESIGN Panoramadak| Camera| Leder| Pdc| Bluetooth| Navigatie

646x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2014 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
GVW: 2.005 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 180 x 142 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 62 liter
Acceleratie (0-100): 7,5 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Business Pack Connect
- R-Design Plus Line
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- R-Design exterieur
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verwarmde voorruit
- Voetgangersairbag
- Voorstoelen verwarmd
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Volvo V40. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Volvo horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook is de Volvo uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem, gordijnairbags achter en voetgangersairbag.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Bij het ontwerpen van de Volvo V40 stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Tot de uitrusting van deze Volvo behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Deze Volvo is voorzien van spraakbediening voor het navigatiesysteem met harde schijf en voor het audio-installatiesysteem. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
In de Volvo V40 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, gordijnairbags achter en voetgangersairbag.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.