MarktPlaza

Volvo V40 - D3 Nordic+ / Navi LED Standkachel OnCall

480x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2016 - apr 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 1.980 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 180 x 142 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 62 liter
Acceleratie (0-100): 8,4 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 12 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dakspoiler
- DVD speler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Interieur voorverwarmingsinstallatie
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Side Impact Protection System
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verwarmde voorruit
- Voetgangersairbag
- Voorstoelen verwarmd
- WiFi voorbereiding
Deze auto wordt geleverd met 12 maanden garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema, nieuwe APK en Volvo Assistance.
Het zijn de herkenbare styling en de typisch Scandinavische aandacht voor kwaliteit en veiligheid, waarmee deze Volvo V40 zich onderscheidt. Deze mooie, dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2016 en heeft nu 65554 kilometer op de teller staan. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem met harde schijf. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Volvo in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem, gordijnairbags achter en voetgangersairbag.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Het strakke design en de geweldige rijkwaliteiten, dat zijn de typisch Zweedse eigenschappen van deze Volvo V40. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2016, er staat 65554 kilometer op de teller. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U kunt het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf bedienen met de knoppen op het stuur. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.
Aan boord van deze Volvo houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volvo bovendien autonoom remsysteem, gordijnairbags achter en voetgangersairbag.
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Bent u nieuwsgierig naar deze Volvo V40? Laat het ons dan snel weten.
U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Elke vrijdag KOOPAVOND tot 21.00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.