MarktPlaza

Volvo V40 - D2 Momentum Business Pack Connect

508x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 280 Nm
GVW: 1.920 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 180 x 142 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Business Pack Connect
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voetgangersairbag
Hij is dynamisch en comfortabel tegelijk, deze Volvo V40, en combineert dat met een stijlvol design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2015 en heeft 178782 kilometer op de teller staan. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze V40 vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen en het navigatiesysteem met harde schijf, maar er is ook spraakbediening. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V40 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Ook helpen het autonoom remsysteem, gordijnairbags achter en voetgangersairbag, u rit tot een veilige rit te maken.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
De look and feel van deze Volvo V40 onderscheidt hem duidelijk van de massa. Dit is een dealeronderhouden auto uit 2015, hij heeft 178782 kilometer op de teller staan. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V40 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Met voorzieningen als autonoom remsysteem, gordijnairbags achter en voetgangersairbag, bent u altijd veilig onderweg.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Elke vrijdag KOOPAVOND tot 21.00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.