MarktPlaza

Volvo V40 - D2 Kinetic Business Pack Connect

492x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2014 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 1.890 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 180 x 142 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 52 liter
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Business Pack Connect
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voetgangersairbag
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze dealeronderhouden Volvo V40 bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2014 en heeft een tellerstand van 64001 kilometer. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Verder is de Volvo uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem met harde schijf. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V40 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. In deze Volvo vinden we verder een autonoom remsysteem, gordijnairbags achter en voetgangersairbag
Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Elke vrijdag KOOPAVOND tot 21.00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.